Hogyan is indultunk... avagy az 0. és az első nap krónikája MCs. nézetben

13:54 július 3., 2010

 Nos kezdjük az elején. Csütörtökön hajnali fél ötös ébredés után mint egy közel 7 órás út következett. Hosszas fészkelődések, és átszállások után megérkeztünk Sopronba, ahol is egy „rövid” eligazítás keretében megismertük a verseny részleteit  és megkaptuk a várva-várt belépőket. A társaság már az eligazításon is bizonyította, hogy nem ok nélkül kerültek ide. Rengeteg poénkodás, apró szurkálódás, igazi több dudás egy csárdában szituáció. Szerencsére ezt az energiát egymás megismerésére fordítottuk, így a közös sátorépítés különösen jó mókának bizonyult. Természetesen mindenki  bevetette hatalmas sátorépítő tehetségét, azonban a last minute-s helyfoglalás magával hozta a kemény földet is amivel sokaknak meggyűlt a baja. De megoldottuk. :D És ekkor indult a party…. nehéz hátizsákok nélkül megkerestük a legelső kajáldát és tűzoltás jelleggel tompítottam a dühöngő éhségemet. És igazából ez után indult a buli. Legurult egy –két - ……- pár sör, feltérképeztük a terepet és természetesen mivel kicsi a világ találkoztunk ismerősökkel. Színpadtól színpadhoz járkáltunk és állandóan jobbnál jobb zenéket tudtunk hallgatni. Ha az egyiket meguntuk 2 percen belül ott volt a másik.  Jól éreztük magunkat.

Reggelente általában az ágy szokta magából kivetni a durmolót, nálunk ezt a feladatot viszont a sátor tette meg. 9 óra magasságában  már mozdulatlan állapotban is csorgott az izzadság, így a délig tartó alvási terv nem jött össze. Magunkhoz ragadtuk a fényképezőt és a kamerát és miután megismertük a kütyük minden gombjának funkcióját neki láttunk , hogy mutathatóvá tegyük azt az érzést ami itt a fesztiválon úrrá lett rajtunk. Bemutatkozó videók, profil és csapat képek, egyre csak készültek és készültek, amik nagy részét ti is megnézhetitek. Délután megérkezett az MTV forgató stábja és a forgatás során megkaptuk az első úgymond 0. feladatunkat. A csapatunk nagyszerűen helyt állt, mind összetartás, mind pedig kreativitás területén. A feladatunk az volt, hogy minél több aláírást kellett szereznünk magunkra. Egy ilyen feladattal azért egy edzett egyetemistát nem lehet zavarba hozni úgyhogy emberről emberre járva, aláírások sora került testünk minden pontjára. A feladat megoldását és az első offisöl bemutatkozó filmet az MTV-n nézhetitek majd meg. ( szerintem lájkolni fogjátok)

Ma estére a fényképezőgépet feltöltöttük , a kamera csipjei már-már izzanak a vágytól, hogy  rögzíthessék mind azt ami velünk történik. Kövessétek két hónapos életünket és ahogy a mottónk is mondja: Check it, Lájk It , Vót it :D

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://iv-feszt.blog.hu/api/trackback/id/tr992127052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása