Szép Volt, jó Volt

12:34 július 5., 2010

Sziasztok!

Lezajlott hát az első fesztiválunk ezen a nyáron. Kicsit pörgős lett a tempó, de azért a videók megmondják, hogy a buli nem maradt el. A koncertek oltáriak voltak, bár a kényes fülemnek néha kicsit gyenge volt a hangerő :D , na azért a másnapi sípoló hang nem maradt el. A srácok királyak a többi csapatból is, egész jó kapcsolatteremtő dolog ez az ITAL :D Nem tudom eddig még sosem ittam :P , de ha ezen múlik, akkor megiszok néha egy-két sört :D

Tök jól össze sikerült barátkoznunk néhány -a fesztiválon dolgozó- egyénnel is, akik segítettek minket egy kis árammal és ezzel-azzal. Aprópó, azért a babzsákért még elfogok menni a Soundon :P . Egy hatalmas pihenést kell most véghezvinnünk a három nap alatt, mert a Balaton Sound egy sokkal őrültebb bulinak ígérkezik. Szegény muterék azt látják, hogy hazajövök és csak fekszek (de azért még szeretnek, mert még nem látták a blogot :D :D ).

Na minden jót emberek aztán Zamárdiban találkozunk és hozzuk a legújabb őrültségeket. Csöcsesz

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://iv-feszt.blog.hu/api/trackback/id/tr352130676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása