Vonatozni de csodás ! :S:S:S

18:50 július 7., 2010

Hi all!

Elindult egy új hét elindultunk mi is egy új fesztivál színhelyének meghódítására, éppen ezért hátamra kaptam nem kicsire összepakolt háti nehezékem és a gördülő vaskerekekre bíztam haladásom ( tiszta művészi mi ? :P ) Persze azért ez a nyelvezet mert immáron a 8. vonatozási órában bizopny bizony kijön a mélyen elveszett költő az emberből. Azért arra is kíváncsi leszek hogy Laca milyen élményeket fog veletek megosztani , ugyanis előljáróban annyit, hogy a drága állami vasút röpke 40 perces késés miatt közel 2 órás plusz utazásra ítélte kedves csapattársamat. És bizony az ilyen élmlényeket az ő szájízével hallgatni igen csak jó mulatság.

Úgyhogy eddig egyedül utaztam. Ha minden jól megy akkor Alex felszáll Siófokon és kielemezzük majd ezt a rendkívül izgalmas és sorsdöntő véghajrát amit tegnap este produkáltatok. ... Erről jut eszembe. KÖSZI !!!!! Laca kb 00:00:01 mp -kor már telefonált ordítva ( szerintem kocsmába volt ) hogy mi lettünk az elsők. Friss infó: már látom a Balatont a vonatból !!!!!! ez egy pici felüdülés a vonatba zárt lelkivilágomnak.ű

És csak a rend kedvéért egy rövid összefoglaló a VOLT-ról. Jól éreztük magunkat nagyon, bár rám hatással volt a kapkodás, és a sok nem alvásnak köszönhetően kicsit fátyolos volt a hangulatom, nem úgy mint most ! MOst igazán várom a fesztivált és rávagyok pörögve ( mit tesz a házi koszt :D )

Egy fényképet mindenképpen megakarok veletek osztani. Íme:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iv-feszt.blog.hu/api/trackback/id/tr612136650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave87 2010.07.09. 11:46:50

Lájkolom a TÜNDI leányzót ... vagyis lájkolnám :) majd EFOTT-on :)

Tündi:) 2010.07.13. 02:46:42

ez kedves tőled Dave....:D lájkolom h lájkolsz xD
süti beállítások módosítása